ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-
  • Κατηγορία: Take Care

Ενημέρωση - Πρόσκληση για το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο των Ενήλικων Υποστηρικτών «Key Persons», στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «TAKE CARE»

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Take Care» που υλοποιείται με ευθύνη του ΟΚΑΝΑ και την συνεργασία της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης»/Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων  και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σας προσκαλούμε στο Εκπαιδευτικό σεμινάριο  που θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο Κεφάλου την Δευτέρα 12/12/2011 και την Τρίτη 13 /12/2011.

Στόχος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος είναι η ανάπτυξη στρατηγικών για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ από τους  έφηβους.

Tο Εκπαιδευτικό σεμινάριο θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και μπορούν να συμμετέχουν άτομα που έρχονται σε επαφή με νέους και τους επηρεάζουν.

Στόχοι του  σεμιναρίου είναι η γνωριμία με θέματα που αφορούν τις εξαρτήσεις, τις ουσίες, τα χαρακτηριστικά των εφήβων και τις βασικές αρχές των τεχνικών συνομιλίας, εφαρμόζοντας το «πνεύμα» της κινητοποιητικής  συνέντευξης.

Συντονιστές του σεμιναρίου θα είναι τα Επιστημονικά Στελέχη της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης»/Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, οι Κοινωνιολόγοι, κα Μαρία Λάμπρου, κα Έλενα Σεργεντάνη και ο κος Νικηφόρος Φάρκωνας.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top