ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Βιωματικό Σεμινάριο σε Εκπαιδευτικούς στην Κάλυμνο

Η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, με έδρα την Κω και περιοχή ευθύνης το Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου, στα πλαίσια των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Β΄/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κα Ευαγγελία Μουλά διοργανώνει στην Κάλυμνο, Βιωματικό Σεμινάριο-Εργαστήριο στο Εκπαιδευτικό Υλικό Αγωγής Υγείας με θέμα: «Στηρίζομαι στα Πόδια μου».

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί  στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου το Σάββατο 23/11/2013 από 16:00 έως 21:00 και την Κυριακή 24/11/2013 από 09:00 έως 14:00, με Συντονιστές τους Κοινωνιολόγους, κο Νικηφόρο Φάρκωνα και κα Έλενα Σεργεντάνη.

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς Β΄/θμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και στοχεύει:

  • Στην γνωριμία με τις βασικές αρχές πρόληψης
  • Στην εκπαίδευση στο υλικό: «Στηρίζομαι στα πόδια μου» του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. και προετοιμασία του Εκπαιδευτικού για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του
  • Στην δημιουργία βάσεων συνεργασίας με σκοπό τη στήριξη του Εκπαιδευτικού στον παιδαγωγικό του ρόλο.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων Εκπαιδευτικών στο σεμινάριο περιορίζεται σε δεκαοχτώ (18) άτομα λόγω του βιωματικού του χαρακτήρα.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην υποβολή των αιτήσεων.

Οι Εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν το επισυναπτόμενο Δελτίο Συμμετοχής και να το αποστείλουν έως και την Τρίτη 19/11/2013, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αριθμό fax: 2242024793.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top