ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

2η Συνάντηση της σειράς των Σεμιναρίων προς Εκπαιδευτικούς

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα της Πρώην Εβραϊκής Συναγωγής (ΧΑΒΡΑ),η δεύτερη συνάντηση της σειράς των Σεμιναρίων προς Εκπαιδευτικούς, με θέμα: «Θεωρία Παιγνίων» (Πώς να σκέπτεσθε στρατηγικά).

Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων εκείνων, οι οποίες θα επιτρέψουν στους μυημένους να σκέπτονται στρατηγικά, είναι ο επιδιωκόμενος στόχος, ώστε να αναπτύξουμε την στρατηγική σκέψη, δηλαδή την ικανότητά μας να χρησιμοποιούμε αυτές τις μεθόδους προκειμένου να δώσουμε τις καλύτερες απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία άπτονται της επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής.

Συντονιστής του σεμιναρίου θα είναι ο Δρ. Δημήτριος Κ. Γερούκαλης, Eπιστημονικός Δ/ντής του Κέντρου Πρόληψης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος.

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι Εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ 2242024728 ή να αποστείλουν συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο Δελτίο Συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον αριθμό fax: 2242024793.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top