ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Καλοκαιρινές Ομάδες Παιδιών για τον μήνα Ιούλιο 2013

Kατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνουμε ομάδες παιδιών! Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία μέσα από παιχνίδια και άλλες δημιουργικές ασχολίες να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οικογένεια, τη φιλία, την αυτοεκτίμηση, τις σχέσεις τους στο σχολικό περιβάλλον, αλλά και θέματα που τα ίδια τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν να συζητήσουν και να μοιραστούν, μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και οικειότητας.
Η συμμετοχή στην ομάδα είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420-24728 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελική ημερομηνία Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2013

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top