ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
logo-kentro-175
A+ A A-

Συμβουλευτικός Σταθμός για το παιδί και την οικογένεια

Από την Αστική Εταιρεία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» / Κέντρο Πρόληψης των Eξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, υπενθυμίζουμε ότι η δράση «Συμβουλευτικός Σταθμός για το παιδί και την οικογένεια» συνεχίζει την λειτουργία του  κανονικά, όπως και τα προηγούμενα έτη.
Στον Συμβουλευτικό Σταθμό μπορούν να απευθύνονται όσοι αισθάνονται την ανάγκη να συζητήσουν, να υποστηριχθούν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα, τα οποία υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους ή/και εξαντλούν τα όριά τους.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται από επιστημονικά στελέχη με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία.

Βασική θέση είναι η αποφυγή της ψυχολογικοποίησης και ιατρικοποίησης, γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι ένας σκοπός ο οποίος πρέπει να εκπληρωθεί.

Σας παραθέτουμε τα ονόματα του Επιστημονικού προσωπικού:
Δρ. Δημήτριος Κ. Γερούκαλης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος, Επιστημονικός Διευθυντής.       .
κα  Έλενα Σεργεντάνη, Κοινωνιολόγος.
κος Νικηφόρος Φάρκωνας, Κοινωνιολόγος.
κα Μαρία Λάμπρου, Κοινωνιολόγος.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την Γραμματεία της Αστικής Εταιρείας «Ιπποκράτης», στο τηλ.: 22420 24728, καθημερινά από 09:00 έως 14:00.

Μοιραστείτε το!

Τα νέα μας

Πρόσφατα

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

Αστική Εταιρεία

Ιπποκράτης

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αλεξάνδρου Διάκου 4 • 853 00 Κως

Τ (+30) 22420 24728 • Φ (+30) 22420 24793
e Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Back to top