Βιωματικό σεμινάριο για τους γονείς του Γυμνασίου Ζηπαρίου - Κω

Λέγεται, όχι τυχαία ότι το να είσαι γονιός είναι επάγγελμα και τέχνη μαζί αφού απαιτεί γνώση και συναίσθημα, υπομονή και επιμονή, κατανόηση και θετική διάθεση.

Ως γονείς δυσκολευόμαστε πολλές φορές να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις με τα παιδιά μας  και νοιώθουμε την ανάγκη να πάρουμε απαντήσεις σε ερωτήματα και  απορίες, ώστε να ανταποκριθούμε καλύτερα στο γονεϊκό μας ρόλο.

Για τον λόγο αυτό η Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης»/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου στο Ζηπάρι αποφάσισε την  υλοποίηση  Βιωματικού Σεμιναρίου με στόχο την ενίσχυση και στήριξη των γονέων.

Οι συναντήσεις προγραμματίζονται για τον μήνα Φεβρουάριο και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, επειδή ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος λόγω του βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε το δελτίο συμμετοχής.

8 views

Recent Posts

See All

Ορθόδοξη Ελληνική Οικογένεια, σχέσεις μέσα στην Οικογένεια και Υπογεννητικότητα

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Κω - Νισύρου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στην Πνευματική Εστία της Ιεράς Μητροπόλεως Κώου και Νισύρου ομιλία της Παιδιάτρου Αικατερίνης Κατσοτούρχ