top of page

Εισηγήσεις από την εκδήλωση " Ο στοχαστής, φιλόσοφος και συγγραφέας Χρήστος Μαλεβίτσης".


Η παρούσα ανάρτηση είναι αφιερωμένη στην παρουσίαση των εισηγήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ιπποκράτης» με θέμα: «Ο φιλόσοφος, στοχαστής και συγγραφέας Χρήστος Μαλεβίτσης».

Παρακάτω ακολουθούν τρείς εισηγήσεις: της Κας. Δέσποινας Παπαγγελή – Βουλιούρη (εκπαιδευτικός - Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων του Χρήστου Μαλεβίτση), Κ. Σπύρου Α. Γεωργίου (Εκπαιδευτικός & Συγγραφέας) και του Κ. Γιάννη Βουλιούρη (Φυσικός - Τηλεπικοινωνιακός μηχανικός - Μέλος Δ.Σ. του Συνδέσμου του Φίλων του Χρήστου Μαλεβίτση). Οι εισηγήσεις πραγματεύονται ζητήματα γύρω από τη ζωή και το έργο του Χρήστου Μαλεβίτση.



Ο ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΛΕΒΙΤΣΗΣ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΓΓΕΛΗ ΒΟΥΛΙΟΥΡΗ
.pdf
Download PDF • 696KB





ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΛΕΒΙΤΣΗ
.pdf
Download PDF • 376KB





Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΕΒΙΤΣΗ- ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΛΙΟΥΡΗΣ
.pdf
Download PDF • 363KB

110 views

Recent Posts

See All

Το φαινόμενο της αυτό-εκπληρούμενης προφητείας στο σχολείο οι προσδοκίες και τα κίνητρα Kοντέσσα Καλύβα , Φοιτήτρια Ψυχολογίας Πανεπιστήμιο Κρήτης Διαβάστε το άρθρο εδώ

bottom of page